Magazin

Selami Şahin şarkıları yeni neslin radarında!

İSTANBUL (İGFA) – Yayınlanan ilk dört şarkı, müzik listelerinde hızla yükselerek büyük başarı elde etti ve dinleyicilerden tam not aldı. Gökhan Türkmen’den “Alışmak Sevmekten Zor”, Can Ozan’dan “Gözler Kalbin Aynasıdır”, KÖFN’den “Gitme Sana Muhtacım” ve Koray Avcı’dan “Ne Faydası Var” gibi unutulmaz eserlerle dikkatleri üzerine çeken albüm, şimdiden müzik listelerinde üst sıralarda yer alıyor.

Müzikseverlerden büyük ilgi gören albümün devamında ise her biri, kendi tarzıyla ve duygusuyla şarkılara yeni bir soluk getirecek diğer sanatçılara çevrildi. Göksel, Linet, Ümit Yaşar, Ceylan Ertem, Serkan Kaya ve Elif Buse Doğan gibi birbirinden iddialı sanatçıların yer aldığı albüm, her hafta yeni bir şarkıyla yoluna devam edecek.

Müzik direktörlüğünü Lider Şahin’in üstlendiği bu özel albüm, Türk müziğinin efsanevi eserlerini modern bir dokunuşla dinleyicilere sunarken, Selami Şahin’in zengin mirasını gelecek nesillere aktarıyor ve dinleyicilere unutulmaz bir müzikal deneyim yaşatıyor.

İkinci albümün ardından üç yeni albümle birlikte, Selami Şahin’in efsanevi şarkıları Türkiye’nin en yetenekli isimleriyle yeniden hayat bulacak ve projenin büyüleyici hikayesi daha da genişleyecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu